فیبروم رحمی چگونه از بین می رود؟ راهی به غیر از جراحی وجود دارد که بتوان فیبروم را از بین برد؟ فیبرم رحمی چگونه دفع می شود؟ همه این سوالات، سوالاتی هستند که می توانند ذهن یک خانم را درگیر کنند و به جواب درستی و شفافی هم ممکن است نرسد. روش های مختلفی را می توانید امتحان کنید که هر یک نیاز به زمان دارند. در این میان این شما هستید که زمان را از دست می دهید و ممکن است وضعیت جسمی شما بدتر شود. در این مطلب با بهره گیری از دانسته های خانم دکتر مژگان بیک زاده بهترین متخصص زنان در تهران، به این موضوع به صورت گسترده بپردازیم.
فیبروم رحمی چیست؟
آیا با پریودی دفع می شود؟ فیبروم رحمی چگونه از بین می رود؟ اینها سوالاتی هستند که همه خانمها به دنبال جواب آن هستند. در واقع فیبروم یک تومور غیر سرطانی است که در داخل و اطراف رحم رشد می کند. گاهی از آن به عنوان میوم نیز یاد می شود. در واقع فیبروم از بافت عضلانی رحم تشکیل می شود. محل قرارگیری آن هم می تواند در بافت های نزدیک رحم، لوله های فالوپ و یا دهانه رحم باشد. هر چقدر ابعاد آنها بزرگتر باشد، شما شرایط سخت تری را هنگام قاعدگی و رابطه جنسی تجربه خواهید کرد.
خانمی که به فیبروم رحم مبتلا باشد، دردهای شدیدی را در ناحیه لگن و شکم احساس می کند. گاهی این دردها منجر به خونریزی شدید در دوره قاعدگی می شوند. این موضوع به مرور موجب کم خونی و فقر آهن می شود. علاوه بر اینکه شرایط را برای باروری سخت تر می کند.
فیبروم رحمی چگونه از بین می رود و آیا درمان دارد؟
اگر هنوز می پرسید فیبروم رحمی چگونه از بین می رود، باید به شما بگوییم روش های مختلفی برای آن وجود دارد. بهترین کار این است که شما خیلی زود به متخصص زنان مراجعه کنید و زیر نظر او قرار گیرید. به این ترتیب شاید بتوان آن را با روش های بسیار ساده تری درمان کرد. اولین درمانی که پزشکان برای از بین برد فیبروم رحم استفاده می کنند، استفاده از دارو است. داروهای هورمونی در کنار داروهای مانند مفنامیک اسید با کاهش خونریزی و تنظیم هورمون ها می توانند به رفع این عارضه کمک کنند.
در صورتی که روش های اولیه مانند دارو روی فیبروم رحم نتوانند تاثیر بگذارند، پزشک به شما جراحی را توصیه خواهد کرد. امروز جراحی که برای رفع این عارضه استفاده می شود، متدهای متفاوتی دارد. بسته به وضعیت جسمی بیمار، متخصص زنان بهترین روش را برای خارج کردن فیبروم ها استفاده می کند.
سوالات متداول
این هزینه بسته به نوع عملی و تعداد شب هایی که در بیمارستان بستری هستید، متفاوت است. در صورتی که چراحی لاپاراسکوپی انجام دهید، هزینه بستری شامل هزینه های شما نخواهد شد، بنابراین درصدی از هزینه ها کاهش خواهد یافت.
هر دو عمل به روش شکمی انجام می شوند. مگر فیبروم های داخلی که در مراحل اولیه می توان آنها را کورتاژ کرد.
در صورتی که پیشرفت کند میتواند موجب از دست رفتن رحم و تخمدان شود. بنابراین بهتر است هر چه زودتر تحت درمان قرار گیرید.
در واقع فیبروم ها با خون تغذیه می کنند. در صورتی که پریودی ادامه پیدا کند، فیبروم ها بزرگتر می شوند. با کاهش میزان خونریزی می توان رشد آنها را ضعیف تر کرد.
کلام پایانی در رابطه با اینکه فیبروم رحمی چگونه از بین می رود؟
در نهایت اگر هنوز می پرسید فیبروم رحمی چگونه از بین می رود، باید خدمت شما عرض کنیم عارضه ای نیست که درمان نداشته باشد. فیبروم های رحمی یکی از شایع ترین مشکلاتی است که بسیاری از خانم ها طی چند سال گذشته با آن درگیر هستند. خانمها هم بیش از اینکه به فکر جراحی یا خارج کردن آنها باشند، بیشتر به فکر روش هایی هستند که بتوان بدون جراحی آنها را از بین برد. روش هایی که این روزها اکثر پزشکان از آنها استفاده می کنند، روش های دارویی هستند. این روش های به طور قابل توجهی توانسته اند این عارضه را برطرف کنند. هر چند امکان بازگشت فیبروم وجود دارد. هر یک روش هایی که می توان با استفاده از آنها فیبروم ها را از بین برد، مزایا و معایب خود را دارند. پزشک با توجه به وضعیت بیمار بهترین متد را برای از بین بردن فیبروم انتخاب می کند.
سلام وقت شمابخیر.من 42 سالمه مجرد هستم ،هردوسینه کیست های زیادی دارم که سه سالی هست تحت نظر جراح هستم سمت چپم 6 ماه یکبارتخلیه میکنه حدوا 20سی سی ولی راست هیچ مایع نداره ،امسال هم فیبروم رحم هم اضافه شده اونم بزرگه خواستم ببینم با وجود این مشکلات من که درآستانه ازدواج هستم میتونم اقدام کنم؟میتونم بچه دارشم بعدا
سلام برای سینه هاتون تحت نظر پزشک باشید و مرتب سونوگرافی بدهید.
فیبروم یا میوم رحمی هم اگر کوچک باشد، کاری بهش نداریم ولی اگر بزرگ باشد باید عمل کنید.
سلام وقت بخیر
من ۴۳ سالمه و مجردم و برای چکاپ سالانه رفتم سونوگرافی شکم و لگن ک متوجه شدم میوم ساب سروزال ۱۳ میلیمتری دارم ، باید چکارکنم؟ خطرناکه؟
سلام و عرض ادب
نمی توان به طور قطع گفت. بهتر است هر ۶ ماه یکبار سونوگرافی انجام دهید و مقایسه کنید.