دکتر مژگان بیک زاده
Search
Close this search box.
روش های جلوگیری از بارداری در زنان

روش های جلوگیری از بارداری در زنان

روش های جلوگیری از بارداری در زنان

انتخاب روش های پیشگیری از بارداری، یکی از موضوعاتی است که به انتخاب افراد بستگی دارد . از جمله عواملی که بر انتخاب روش های پیشگیری از بارداری موثر است عبارتست از: سن، سبک زندگی، وضعیت سلامت و عقاید شخصی می باشد . برای انتخاب روش های پیشگیری از بارداری بهتر است با متخصص زنان مشورت نمایید . هدف از این مقاله آشنایی با روش های پیشگیری از بارداری است . اکثر روش های پیشگیری از بارداری، در برابر عفونت های آمیزشی از فرد محافظت نمی کنند . با همه این اوصاف، کاندوم های مردانه و زنانه، ۹۵% در پیشگیری از این عفونت ها موثر واقع می شوند . در این مقاله قصد داریم به مطالبی نظیر ذیل بپردازیم .

  • روشهای طبیعی جلوگیری از بارداری
  • روش های جلوگیری از بارداری بعد از رابطه
  • بهترین روش جلوگیری از بارداری در اوایل ازدواج
  • راههای جلوگیری از بارداری در شب اول عروسی
  • روش های جلوگیری از بارداری در قدیم
  • راههای جلوگیری از بارداری بعد از نزدیکی
  • بهترین روش جلوگیری از بارداری در دوران عقد
  • حلقه های ضد بارداری
روش های جلوگیری از بارداری در زنان
روش های جلوگیری از بارداری در زنان

روش های جلوگیری از بارداری عبارتند از:

  • قرص های ترکیبی پیشگیری از بارداری
  • دستگاه داخل رحمی (IDU)
  • آمپول های تزریقی که حاوی هورمون پروستروژن
  • غلاف ها (روش های پوششی) شامل کاندوم زنانه و مردانه
  • کلاهک و دیافراگم

جلوگیری اورژانسی از بارداری

روش جلوگیری اورژانسی همان طور که از اسم آن پیدا است در مواقعی مورد استفاده می شود که رابطه محافظت نشده برقرار شده و شخص روش حفاظت شده خاصی نداشته است . در چند تا شرایط خاصی ممکن است این اتفاق بیفتد یکی اینکه فرد اصلا از هیچ روش جلوگیری از بارداری نداشته باشید و دیگر اینکه فراموش کرده باشید قرص تان را مصرف کرده باشید . دیگر اینکه در صورت استفاده از کاندوم، کاندوم پاره شده و یا اینکه خارج شده باشد و از دیگر احتمال موجود این است که فرد تحت ریپ یا تجاوز قرار گرفته باشد که در هر کدام از این شرایط شما باید بدانید چه کاری لازم است تا انجام دهید .

در مورد روش های اورژانسی دو حالت وجود ندارد .

  1. از قرص استفاده کنید .
  2. از iud استفاده نمایید .

 

دکتر مژگان بیک زاده متخصص زنان با استفاده از روش های تشخیصی و درمانی مجهز به بررسی عارضه ها می پردازد و از بروز عوارض زیاد جلوگیری می کند. برای مشاوره و تعیین وقت قبلی با شماره های ۰۲۱۸۶۰۴۶۳۲۹ – ۰۲۱۴۴۴۲۷۳۶۲ تماس بگیرید یا به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید .

 

قرص های که وجود دارد دو دسته هستند . قرصی که تحت عنوان لوونورژسترول ساخته می شود و در داروخانه ها به صورت فروش آزاد ارائه می شود . قرص دیگر مربوط به قرص های LD ، HD که با دوز های پایین و بالا شامل هورمون های ترکیبی هستند و فرد می تواند در این شرایط از آن استفاده کند . قرص لوونورژسترول معمولا به صورت بسته های یک عددی ۱.۵ میلی گرمی و یا پک های دو تایی ۰.۷۵ میلی گرمی است که می توانید به صورت دو عدد همزمان با هم و یک عددی ها را کامل مصرف نمایید . در مورد قرص های LD و HD توصیه می شود قرص های HD به صورت دو تا ترجیحا در اویل فرصت بعد از شک به رابطه و دوز بعد دوازده ساعت بعد دوتا مصرف نمایید و قرص LD چهار عدد بعد از رابطه و دوازده ساعت بعد در دوز بعدی چهار عدد مجددا مرصف نمایید . مصرف قرص های هورمونی به صورت تکی و یا خارج از دستورالعمل هیچ نتیجه ای نخواهد داشت . این قرص ها ظرف مدت ۵ روز بعد از برقراری رابطه کارایی دارند بیشتر از این زمان مصرف ان بی اثر خواهد بود .

در مورد استفاده از IUD ظرف ۵ روز می توانید از این روش استفاده نمایید . در مورد خانم های که چاق هستند بهتر است از IUD استفاده نمایند چون احتمال اثر قرص ها ممکن است تاثیری زیادی بر این افراد نداشته باشد .

به هر صورت کارایی استفاده از این روش ها به اندازه استفاده دائمی روش های جلوگیری نظیر: استفاده از کاندوم، IUD و استفاده مرتب از قرص ها نخواهد بود . به هر حال در صورت تکرار می توانید این حدس را بزنید که می توانید به صورت ناخواسته باردار شوید و حتما توصیه می شود که خانم ها یک روش جلوگیری از بارداری داشته باشند .

برای کسب اطلاعات بیشتر به متخصص زنان خوب در غرب تهران مراجعه نمایید .

برخی از خدمات دکتر مژگان بیک زاده :

عفونت های بارداری

اقدامات پیش از بارداری

مسمومیت بارداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =

مطالب مرتبط